Jump to content


Chi Sum Cheung

Member Since 18 Feb 2003
Offline Last Active Jan 30 2006 03:47 AM
-----

Topics I've Started

When a function was last run?

04 December 2003 - 02:03 AM

Hi All,

Was just wondering if it was possible to track the date of when a function was last run. I know theres dates for when it was last edited and last genned, but is there one for when the function was last called/executed? If so, how would you go about getting to it?

Thanks,
Chi

USER and PROFILE in Pro4.ini

01 October 2003 - 07:00 AM

We're currently using the 64bit v5.5 r312 on Solaris. I've noticed under the Windows Environment Guide it talks about having [USER xxx] and [PROFILE yyy] in the pro4.ini. I was wondering if it's possible to use it in the solaris pro4.ini file, and if so, has anyone managed to do it successfuly?

I was hoping to setup a few default profiles such that different users can log in and pick up different individual .ini files. For example, in /etc/pro4_64.ini

[Serial - 5.0]
....
[ENVIRONMENT]
PROPATH=...
[PROFILE CSC]
INIPATH=/export/home/pro4/csc.ini

Does this work? (I know you can do "pro -f (.ini file)", but I was hoping profiles would work...)

Thanks,
Chi

CONTROL a reserved word?

18 August 2003 - 01:43 AM

Is CONTROL a reserved word in Pro4 v5.5?

We've got an file definition which has an array named "CONTROL" (numeric, array size 20, len 15). This worked fine in 4.0, but while trying to regen the code in 5.5, any function that made reference to CONTROL(x) failed to regen, and gave a misleading error message (ie "Error in first statement of then condition" or "Numeric expression expected in assignment stmt").

The "Principles and Pratices v55r203" contains a list of all reserved words, but control isn't listed as one of them. Has anyone had this problem/know of this problem?

Thanks,
Chi

Clustering Pro4?

14 August 2003 - 10:43 AM

Searching through the documentation, I couldn't find any information at all on this...

Is it possible to setup a "pro4 cluster"?

UNIX Installation Error

06 August 2003 - 07:09 AM

Getting a strange error here installing Pro4 v5.5 on Solaris. Following the UNIX installation guide, everything works fine until...

Build: Dialogue; Please select the version installed on your machine.

PRO-IV Multiple Option Menu :-

        0.    ORACLE8I
        1.    ORACLE817
        2.    ORACLE901

Choose one option [0-2](e.g. 0) : 1
Build: Dialogue; Linking PROIV with Oracle 8.1.7
Build: Dialogue; Linking the PRO-IV kernel ...

libldstab: file /export/home/pro4/proIVInstall/source/fsgstrm.o: sbfocus exec failed: No such file or directory: SourceBrowser data will be lost

Build: Dialogue; Configuration procedure is complete.
Delete distribution files [Y] ?


[peruxas8]:/export/home/pro4/proIVInstall/source#ls -al fsgstrm.o
-r--r--r--  1 pro4    pro4        7360 Apr 25 16:51 fsgstrm.o
[peruxas8]:/export/home/pro4/proIVInstall/source#


fsgstrm.o exists, what's the problem? Has anyone encountered anything like this before?