Jump to content


Amy

Member Since 26 Jan 2007
Offline Last Active Sep 26 2017 12:50 PM
-----

Topics I've Started

Cannot open function "Unknown Control ID!"

21 January 2015 - 05:40 PM

Hi there - can anyone explain to me what the above error is trying to tell me? I had to re-install proiv version 7 client yesterday and now I can see run time functions and data but cannot open any functions. I get ERROR: Unknown Control ID! every time. I cannot find any documentation on this error so I am hoping someone can give me a clue!

 

Thank You, Amy


Forced Help On in Version 7

07 February 2014 - 05:57 PM

Hi

 

Does anyone know a quick way to set FHELPF on (enable) in version 7? In version 5 it was set in the Session Properties but it appears that now in Version 7 I need to 

enter ENABLE(&#@FHELPF) in my functions. I know it will stay set but I am hoping there is one place I can enable it without having to edit many functions....

 

any suggestions would be appreciated!

 

-Amy


WILL PROIV VERSION 5.7 WORK ON WINDOWS 7?

13 January 2010 - 04:44 PM

Hi. Does anyone know if my PROIV SL system version 5.5 will have any problems running on windows 7? It is currently running on WINDOWS XP with no issues.

Thanks, Amy

Rounding Problems when report columns auto add

13 January 2010 - 02:45 PM

Hi. I am working in SL version 5.5 (513). I have an issue that I haven't been able to ignore!

My invoices and reports are displaying amounts with 2 decimals. When I flag the column to add in the control break the total does not always equal the sum of the lines above. I want the column to ignore the numbers after the second decimal (just chop off the rest... not round it). I have fields set up in the file as 2 decimal, but the system defaults to 6 ... what am I missing.... the problem is caused by the rounding of the numbers after the second decimal.

I'd appreciate any help. I have a feeling this is an easy fix...?

Amy

SL REPORT HEADINGS

19 August 2008 - 02:56 PM

Hi.

I am trying to convert reports to print headings in upper case. I modify the function and the system changes the headings back to lower case. I have looked all through the system settings and just can't seem to find the problem. I don't have the time to change every heading in my dictionary to upper case.... although that seems to be the only thing I can do. If I change the heading (attention to attn, it works but if I need the original heading it overwrites the capitals.)

SL 5.5 version 3.2.5

Thanks for any help, Amy