Jump to content


gysd

Member Since 27 May 2008
Offline Last Active Apr 08 2009 10:46 AM
-----

Topics I've Started

Calling https sites vs http

05 December 2008 - 02:08 PM

We are using PRO IV v5.5 and have built in a few quick links, where we are calling webpages from within PRO IV, but in the coding one does not build in the http://, this is automatically prefixed when the call is made to Explorer. I.e. in my coding I only build in from the www.xxx.xx

However I now need to build in a link that calls a page on a secure site, viz https://. When I build in my link and then call the function, it opens as http://e.xxx.xx/xx.jsp and I'm then told the site can't be find.

How can I overcome this little problem???

Ta

isout32.exe exception error

12 November 2008 - 09:18 AM

We have just installed Pro-iv 5.5 on a Windows 2003 server, as our previous server had issues.
On this new installation when we run an isout we get "an unhandled win32 exception occurred in isout32.exe[560]" in a Visual Studio Just in Time debugger window. The isout does complete successfully but this message pops up each time we run an isout. We are running the same version of Pro-iv and the same Windows server version on this new installation. Why is this happening and how do we sort it out??

PRO IV v6 running on MySQL or SQL Xpress

10 October 2008 - 08:49 AM

As per the subject line, can this be done?

V5.5 / 5.6 Cursors

03 October 2008 - 09:49 AM

Any way of "fattening" out the flashing cursor in PRO IV? Some users having difficulty spotting which field the cursor is flashing in.

PRO IV 5.6 and Vista

01 October 2008 - 07:18 AM

I've installed V5.6 on Vista, but it won't run. Any clues as to why? I can run V5.5 without a hassle, but not 5.6. The V5.6 process runs in background and is accessing memory, but the client does not open.