Jump to content


Photo
- - - - -

function genning query in version 6


3 replies to this topic

#1 Max Solberg

Max Solberg

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 19 July 2012 - 02:21 PM

Hi,

Any ideas from members would be appreciated...

We're genning a list of functions in vip, and it gets held up at various places in the list, and just seems to stick on a particular function.

When we export the functions to our UAT environment, and gen the list, it works perfectly and we now have a list of genned functions (not including file defs).
Now, we re-import those function definitions back into our dev environment and they all gen perfectly, either singularly or in bulk.

All thoughts appreciated.

Thanks,

Max

#2 Chris Mackenzie

Chris Mackenzie

    ProIV Guru

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 368 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bristol, United Kingdom

Posted 25 July 2012 - 07:37 AM

Hi,

Any ideas from members would be appreciated...

We're genning a list of functions in vip, and it gets held up at various places in the list, and just seems to stick on a particular function.

When we export the functions to our UAT environment, and gen the list, it works perfectly and we now have a list of genned functions (not including file defs).
Now, we re-import those function definitions back into our dev environment and they all gen perfectly, either singularly or in bulk.

All thoughts appreciated.

Thanks,

Max


Could the original list file be corrupted? ischk and even manually browse the affected section.
The content and views expressed in this message are those
of the poster and do not represent those of any organisation.

#3 Max Solberg

Max Solberg

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 25 July 2012 - 01:19 PM

Thanks Chris.

We've ischk'd everything, and no joy. Maybe it's using an .srt file at operation system level (unix).

Regards,

Max





Hi,

Any ideas from members would be appreciated...

We're genning a list of functions in vip, and it gets held up at various places in the list, and just seems to stick on a particular function.

When we export the functions to our UAT environment, and gen the list, it works perfectly and we now have a list of genned functions (not including file defs).
Now, we re-import those function definitions back into our dev environment and they all gen perfectly, either singularly or in bulk.

All thoughts appreciated.

Thanks,

Max


Could the original list file be corrupted? ischk and even manually browse the affected section.



#4 Chris Mackenzie

Chris Mackenzie

    ProIV Guru

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 368 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bristol, United Kingdom

Posted 26 July 2012 - 10:58 AM

Thanks Chris.

We've ischk'd everything, and no joy. Maybe it's using an .srt file at operation system level (unix).

Regards,

Max


Maybe, don't think they normally cause problems that aren't reported as pro-iv errors though. Manually browsing the list file might show something amiss even if ischk didn't find anything. Certainly I've seen errors in list/export files.

Export/Import might also have purged corrupted vip data for some functions.
The content and views expressed in this message are those
of the poster and do not represent those of any organisation.



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users