Jump to content


Photo
- - - - -

Back Button no good after Search?


2 replies to this topic

#1 Richard Bassett

Richard Bassett

    ProIV Guru

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 696 posts
  • Location:Rural France

Posted 10 March 2003 - 09:39 AM

Hi rob,

The "Please wait while we ... something" page seems to prevent the back button working (just get Page has Expired error).
This is a bit inconvenient after a search - one often wants to retry and refine the search. :rolleyes:

Richard.
Nothing's as simple as you think

#2 Mike Schoen

Mike Schoen

    Expert

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 198 posts
  • Gender:Male
  • Location:Guelph, Canada

Posted 10 March 2003 - 02:46 PM

What browser version are you using? I use Opera 7.01 and the back button works fine for me.

Are you using a non-standard compliant browser( IE6 maybe? :-" )
Either that, or Rob has fixed it already :rolleyes:

#3 Rob Donovan

Rob Donovan

    rob@proivrc.com

  • Admin
  • 1,640 posts
  • Gender:Male
  • Location:Spain

Posted 10 March 2003 - 02:51 PM

Hi,

I have not changed anything yet.

Sometimes I get that and sometimes I dont (ie use IE6)

However, if you press the 'back' button once from the search page, all you will do is recall the search script again.

You would have to press the back button twice (quickly) to get back to the search 'criteria' page.

I'll try to see if I can find a solution.

Rob D.



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users