Jump to content


Photo
- - - - -

No Carriage return for Combo box field


2 replies to this topic

#1 Geoff Riley

Geoff Riley

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 06 June 2012 - 11:03 AM

Hi

I have an input field which has a standard combobox on it and would like the field to do an automatic carriage return once the user returns from the comboxbox to the input field.

I used the normal ENABLE(&#@NO-CR) but no joy on a combobox field. If you manually enter data into this field it works fine, but when returning from combox box it doesn't.

The returned data length from the combobox = input field length, so it's not that i'm not filling up the field with enough data.

Any ideas or a workaround?

Thanks

Geoff

#2 Steve Houghton

Steve Houghton

    Advanced

  • Validating
  • PipPipPip
  • 52 posts
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom

Posted 06 June 2012 - 12:09 PM

Hi Geoff

Use the auto-complete checkbox on the combobox properties - works fine. Screen image attached. I am using VIP and Pro-IV 7.1.9 by the way

Regards
Steve

Attached Files



#3 Geoff Riley

Geoff Riley

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 06 June 2012 - 12:50 PM

Thanks

That helped me locate the problem. The input field was a combo but it was linking to a selection cycle via many time window cycle and this work with autocomplete.

Changing it to work as a proper combo window is now working, thanks Steve



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users