Jump to content


Photo
- - - - -

@date not matching windows server date?


3 replies to this topic

#1 Mike Schoen

Mike Schoen

    Expert

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 198 posts
  • Gender:Male
  • Location:Guelph, Canada

Posted 02 October 2006 - 06:28 PM

Has anyone had any issues with @DATA on a windows server not keeping in sync with the actual server's date after a time change?
This is with releasee 5.5 r302, on a windows server( dont have the version of the server) where the time changed due to daylight savings, but the time within pro-iv is unchanged.

I'm hoping that restarting the kernel will fix this, but am asking here out of skepticism.

Mike

#2 Donald Miller

Donald Miller

    ProIV Guru

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 205 posts
  • Gender:Male
  • Location:Cupar, Fife, Scotland
  • Interests:Motorcycling, Running, Cooking

Posted 06 October 2006 - 08:03 PM

Hi Mike

My customers haven't reported any problems with date changes on their Windows server Pro IV installation. If they do I'll let you know.

l8rs
Half of what he said meant something else, and the other half didn't mean anytthing at all

#3 Conundrum

Conundrum

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male

Posted 12 March 2007 - 12:49 PM

I'm having the same problem right now.. @TIME is off by 1 hour.
Bryan Thompson

#4 Conundrum

Conundrum

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Male

Posted 12 March 2007 - 01:21 PM

and restarting the kernel seemed to fix it... now for the fun task of fixing my payroll records
Bryan Thompson



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users