Jump to content


Photo
- - - - -

PRO FILE REDEFINED AND CREATED


5 replies to this topic

#1 snell

snell

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts
  • Gender:Male

Posted 09 February 2006 - 09:24 PM

Hello,

i am facing a problem while regen of all functions of pro file.

I have added one field to the file , then cratedusing @createf.

and changed the fucntions to use the field. while egen i am facing problem,



101 - INVALID EXTERNAL TYPE
- SEQ#: 005 C_WABCDF - LS#: 01


I didn't understand what to do now ??

Pl. let me know , why it is giving error.
Thanks,
Snell

#2 snell

snell

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts
  • Gender:Male

Posted 09 February 2006 - 09:52 PM

when i declare external type for the fields, it is working.

Is it the correct way or i am doing any blunder here
Thanks,
Snell

#3 snell

snell

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts
  • Gender:Male

Posted 09 February 2006 - 10:12 PM

it is not working .

i have deleted the file and created file. still i am getting

101 - invalid external type
Thanks,
Snell

#4 Shaun Rudland

Shaun Rudland

    Expert

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 165 posts
  • Location:Queensland, Australia

Posted 09 February 2006 - 11:12 PM

G'Day Snell,

When asking for help on the forum it is a good idea to also post the PRO-IV version, operating system, and file system that you are using. This will help people with solving your problem

Regards

Shaun
PRO-IV free for 385 Days B)

#5 Joseph Bove

Joseph Bove

    ProIV Guru

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 756 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ramsey, United States

Posted 09 February 2006 - 11:15 PM

Snell,

Can you post the file def?

Regards,

Joseph

#6 snell

snell

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 posts
  • Gender:Male

Posted 13 February 2006 - 09:27 PM

As i have included one more field as key field, it is not allowing me to generate.

So i deleted the file and created a new one. Then dleetd the usage of file in fuctions and added back with new key field in map keys and wherever required in sel-only.

It worked.
Thanks,
Snell



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users