Jump to content


- - - - -

MSG 0


5 replies to this topic

#1 Guest_Bob Martin_*

Guest_Bob Martin_*
  • Guests

Posted 02 December 2005 - 05:20 PM

When I tried MSG 0 in VIP to make a Bell sound, it is not working.
Also tried with a blank message and still not working

Any help would be appreciated.

#2 CSuarezdelReal

CSuarezdelReal

    Advanced

  • Members
  • PipPipPip
  • 91 posts
  • Gender:Male

Posted 03 December 2005 - 12:18 AM

Hi Bob!

Have you tried to this:

$BELL = CHAR(7)

And display $BELL

?
Claudio Suárez del Real
"It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the ones most responsive to change."

#3 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 05 December 2005 - 06:56 PM

Yes. But it is not working.

#4 George Macken

George Macken

    ProIV Guru

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 248 posts
  • Gender:Male
  • Location:Co. Wicklow, Ireland

Posted 06 December 2005 - 07:27 PM

Hi,

Is the bell working from other software applications or keystrokes ?

I'm not using VIP - I use PRO-IV V5.5 and sometimes wish I didnt hear the bells !!!

Rgds

George

#5 George Macken

George Macken

    ProIV Guru

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 248 posts
  • Gender:Male
  • Location:Co. Wicklow, Ireland

Posted 07 December 2005 - 10:00 AM

Hi

What Terminal Type are you using in your connection to Pro-IV

In the $CRT screen - there is a field/setting BELL:

On my Terminal Type GUILCR this is set as 07

hth


George

#6 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 07 December 2005 - 06:49 PM

The terminal type is set to GUCLR and bell char is also set to 07



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users